СамокоВест

Кметът на Драгушиново Георги Хаджийски оглави НФСБ-Самоков

Споделете ни в

Кметът на село Драгушиново Георги Хаджийски оглави структурата на НФСБ в Самоков. Той бе избран за председател на организацията на отчетно-изборното събрание на партията, което се проведе в салона на Младежкия дом. Секретар стана Марияна Александрова. Член на новото ръководство е и познатият на самоковци активен общественик и природозащитник Благовест Коларов.

Събранието бе водено от областния координатор Павлин Цветков. Присъства лично и председателят на партията Валери Симеонов. Сред гостите на самоковските патриоти бяха и депутатът и заместник-председател на НФСБ Валентин Касабов, Данчо Хаджиев – заместник-председател на НФСБ, Християн Митев – народен представител от Патриотичния фронт и член на правната комисия в Народното събрание.

В интервю за телевизия СКАТ Валери Симеонов изрази убеждението си, че организацията ще поеме един по-успешен път на развитие. Той пожела на новото ръководство да реализират идеите и програмата на Патриотичния фронт и пое ангажимент да помагат във всяко едно отношение. Валери Симеонов обяви, че организират периодична приемна на партията в Самоков. Това ще даде възможност на гражданите да се обръщат към нас по проблеми на общината, каза още Валери Симеонов.

Георги Хаджийски заяви, че ще направи всичко възможно членовете на партията и патриотично настроените граждани на общината да виждат в лицето на НФСБ организацията, която ще защитава техните интереси пред различните властови нива.

Задоволство от избора изказа и координаторът на НФСБ за Софийска област Павлин Цветков. Той посочи, че това са хора, които се ползват с обществено доверие и изрази увереността си, че на президентските избори, които ще се проведат тази есен, НФСБ отново ще спечели доверието на гласоподавателите в община Самоков.