СамокоВест

Александър Дунчев: Единствената смислена битка вече е да разобличаваме и спираме лъжите и задкулисието на политиците

Споделете ни в

Един цитат на Христо Иванов, който потвърждава, че ДПС наистина е било получило земеделието и горите преди 9 месеца, както алармирахме с Биволъ. Това написа във фейсбук профила си изявеният природозащитник и радетел за опазването на българските гори Александър Дунчев. Поводът е изказване на председателя на „Да, България“ Христо Иванов на брифинг в парламента, че се отстраняват всички, които не се ползват с доверието на Пеевски.

„И агроминистърът Вътев и зам-министрите му с ресор „Гори“ – Тошев и Маринов, в пакет преминаха от кабинета „Денков“ в служебния кабинет. И това нямаше да е проблем, ако го бяха признали в началото, а не да ни лъжат, че Пеевски не е част от „сглобката“.

Това е причината вече да не откликвам на сигналите на хората за незаконни сечи и злоупотреби в горите. Дори временно да спрем нарушенията, наказанията ги отнасят обикновените хора и скоро всичко започва отново, тъй като всички проблеми в горите и държавата произтичат от политическите решения на управленците. И затова единствената смислена битка вече е да разобличаваме и спираме лъжите и задкулисието на политиците, за да се прочистят демократичните сили.“, коментира още Дунчев