СамокоВест

Депутатът от РБ Димитър Делчев – с приемна и офис в Самоков

Споделете ни в

dimitar delchevНародният представител от Реформаторски блок за Софийска област Димитър Делчев откри своя приемна и офис в Самоков. Освещаването отслужи отец Георги към Митрополитския храм в града „Успение на Св. Богородица”.
На откриването присъстваха представители на политически партии, граждани, журналисти. Сред присъстващите бяха ръководители на местните структури на „Движение България на гражданите”, на „Демократи за силна България”, на „Патриотичен фронт”, на АБВ, на Радикалдемократическата партия.
Димитър Делчев си пожела мястото да стане средище на работа, на идеи, на събития за обновлението и развитието на Община Самоков и за добруването на нейните граждани.
За екипа на СамокоВест Димитър Делчев поясни, че офисът може да бъде използван от всички партии в Реформаторския блок. Делчев допълни, че предстои оборудването му с най-необходимата офис техника. Народният представител от РБ уточни, че офисът ще даде по-добри възможности за работа на партиите и изрази своята увереност в победата на Реформаторите на предстоящите местни избори.