СамокоВест

Вълшебна Коледа в ОУ “Васил Левски“ – Ярлово

Споделете ни в

Под мотото „ Вълшебна Коледа“ премина месец декември за децата и учениците от ОУ „Васил Левски“ – с. Ярлово. Веселото настроение и магията на предстоящите празници бе завладяла всички. За всеки ден от месеца бе подготвена изненада – танц, разказване на приказка, приготвяне на баница с късмети, размяна на коледни картички с деца от други училища и много други вълшебства.

Изключителна сръчност, талант и креативност проявиха родители, учители и ученици при изработката на изделия за традиционния Коледен базар.

Събраните средства от него ще бъдат използвани за обогатяване на материалната база на училището.  Кулминацията на празничния месец завърши с тържество – спектакъл.

Представени бяха драматизации на народни приказки, обичаи, обреди, стихове и песни. Подарък за всички ученици бе коледното шоу на актрисата Илияна Балийска.

От името на учениците, на родителите и на екипа на училището – директорът Славейка Галева изказва огромна благодарност на Световната банка, СНЦ „Ти си доброто“, Рилския манастир , Магарешка ферма  „Палакарчеви“ за щедрите дарения, с които стоплиха сърцата на всички в навечерието на Рождество Христово.