СамокоВест

Анонимните хакнаха сайта на правителството в протест срещу продажба на земя на чужденци

Споделете ни в

anonimousАнонимните сринаха официалния сайт на правителството government.bg, а акцията им е протест срещу намерението на кабинета да се продава земя на чужденци. Сайтът е бил недостъпен днес между 11,20 и 13,15 часа. След това Анонимните сами за прекратили атаката си, за да се знае, че не са терористи, а само искат да обърнат внимание върху гражданската си позиция. Анонимните разпространиха и съобщение за целта на действията им.

Здравей, народе на България, ние сме Анонимните.

Днес ние решихме да свалим сайта на правителството, защото смятаме, че законът за продажба на българска земя на чужденци е в ущърб на народа и родината ни. И ние като българи споделяме мнението на сънародниците си, че земята, която прадедите ни са бранили с кръвта си, земята на родината ни, НЕ СЕ ПРОДАВА! Ние винаги сме били и винаги ще бъдем на страната на народа си! Абсолютно подкрепяме всеки протест и инициатива, която цели отмяната на този анти-български закон, който ще влезе в сила от 01.01.2014г.

Това е извадка от новата унгарска конституция, за която смятаме, че трябва да бъде добавена дословно и в българската конституция: “Всички природни ресурси, особено земеделската земя, горите и питейната вода, както и биологичното разнообразие – по-специално местни растителни и животински видове и културни активи са част от общото наследство на нацията и дълг на държавата и на всеки човек е да го защитава, поддържа и запазва за бъдещите поколения.”

Ние сме Анонимните!

Ние сме легион!

Ние не забравяме!

Ние не прощаваме!

Очаквайте ни!