СамокоВест

Снимката на БСП депутатката Корнелия Нинова с Петното била от площада в Самоков

 Breaking News

Снимката на БСП депутатката Корнелия Нинова с Петното била от площада в Самоков

Снимката на БСП депутатката Корнелия Нинова с Петното била от площада в Самоков
февруари 04
12:04 2014

„Снимката ми с Бисер Миланов, известен и с прякора си Петното, е от предизборната кампания през 2013 година. Правена е на площада в Самоков, където имаше стотици хора”, заяви в сутрешния блок на нова телевизия депутатката от Коалиция за България Корнелия Нинова. „Имаше стотици хора на площада, този човек просто е бил там с другите, не го познавам”, подчерта Нинова. „Не познавам Бисер Петното. Никога не съм имала лични контакти с него“, каза още приближената на Сергей Станишев. Интересно обаче как Бисер Миланов – Петното, който няма нищо общо със Самоков, се е озовал на предизборен митинг на БСП насред площада в центъра на града. Любопитно е и как Нинова свърза срещата си с Петното с предизборната кампания в Самоков, след като не го познава лично. Още повече, че на митинга е имало стотици хора, според твърденията на самата Корнелия. Очакваме БСП депутатката да даде логичен отговор на тези въпроси, защото в противен случай обясненията й наподобяват откровена лъжа.

На фотоса, който бе публикуван в почти всички медии и обиколи социалната мрежа, една от най-доверените депутатки на БСП лидера очевидно се забавлява в компанията на Бисер Миланов. Корнелия е усмихната, а Петното галантно е хванал ръката й.

Напомняме, че Петното преди десетина дни бе арестуван насред жълтите павета в идеалния център на София. Галантният кавалер на Нинова бе задържан, след като на няколко пъти обиждаше журналисти, а след това заплаши протестираща, че ще й откъсне главата. Преди това пък председателят на новоизлюпената партия „България без цензура“ Николай Бареков обяви, че Миланов се е срещал тайно с Бойко Борисов в къщата му в Банкя. Първият ГЕРБ-ер също отрече познанството си с Петното.

В тази връзка Корнелия Нинова каза пред камерата на „Здравей, България”: „Никога не съм допускала, че ГЕРБ ще стигнат до толкова унизително поведение. В един момент, в който стана ясно, че Бисер-Петното се е срещал с Бойко Борисов и те се опитват да прехвърлят вината от болната глава върху здравата.” Нинова допълни още, че по повод на кадъра е имало и много неверни твърдения, че снимката е правена в заведение, където е била с Миланов.

Все още не е ясно за какво са разговаряли Петното и Корнелия на срещата си в Самоков. Очакваме и този отговор от БСП депутатката Нинова.

Related Articles

3 коментара

 1. Петканов
  Петканов март 30, 09:51

  А другия мъж до Корнелия не е ли Прасков Катерицата, дето разби и обра касата на Общината? Навярно е дошъл да и благодари за това, че като награда за обира го пратиха да учи в София, да не би да се разприказва за 400-те хиляди годишно от паркингите в Боровец.Вероятно и за това набързо го измъкнаха от ареста, за да не падне духом и да запее.

  Reply to this comment
 2. Самоковец
  Самоковец април 05, 09:04

  Но на детектора ще признае, ако има кой да го прати.Сега вече сигурно ще го пратят да учи в чужбина…

  Reply to this comment
 3. Петканов
  Петканов април 19, 14:58

  Към Каназирева:Вие смятате ли за правилно един за 3-4 откраднати от глад буркани с туршия да лежи 2-3г., а Прасков Катерицата за 40 хил.лв. да го пратят да следва в София? Кажете и се засрамете!

  Reply to this comment

Write a Comment

Latest Comments

Не е нужно да си от Англия или някоя друга цивилизована държава, за да прецениш...

Следва да се има в предвид и факта, че самоковската община има на ВЛОГ В...

ДЪРЖАВАТА НИ ПРЕД ОЧИТЕ НИ СЕ РАЗКАПА НАПЪЛНО!!!...