СамокоВест

ЮЗДП организира търг за отдаване под наем на магазин в самоковското село Радуил

Споделете ни в


„Югозападно държавно предприятие” ДП, гр. Благоевград обяви търг с тайно наддаване за отдаване под наем за срок от 5 години на магазин в село Радуил. Обектът представлява помещение с полезна площ 55 кв.м., разположен в приземния етаж на четириетажна сграда с местонахождение – ул. „Георги Димитров” № 12.

Началната месечна наемна цена е в размер на 210 лева без ДДС.

Оглед на имота може да се извършва всеки работен ден от 09:00 часа до 17:00 часа в срок до деня, предхождащ провеждане на търга, след представяне на документ за закупена тръжна документация

Депозитът  за участие в търга е в размер на 50 лева, който може да бъде внесен в касата на ТП „ДГС Самоков” или по банков път.

Тръжната документация може да се закупи в деловодството на ТП „ДГС Самоков”,  гр. Самоков, бул. „Софийско шосе” № 20  на цена 20 лв.

Заявление за участие в търга, заедно с необходимите документи, се депозират в деловодството на  ТП „ДГС Самоков” всеки работен ден от 09:00 часа до 17:00 часа в срок до деня, предхождащ провеждането на търга, като се подават лично или чрез упълномощен представител, както и по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка.

Търгът ще се проведе на 20.02.2020 г. от 10:30 часа в административната сграда на ТП „ДГС Самоков”.

В случай, че на първоначално обявения търг не се яви кандидат, както и когато никой от явилите се кандидати не бъде допуснат до участие, се насрочва повторен търг на 17.03.2020 г. от 10:30 часа.

Закупуването на тръжни документи, оглед на обектите, внасяне на депозит и депозиране на заявления за участие в повторния търг се извършват всеки работен ден от 09:00 часа до 17:00 часа на деня, предхождащ провеждането на повторния търг.

Повече информация на интернет страницата на ЮЗДП.