СамокоВест

ЮЗДП обяви търг за отдаване под наем на 400 кв.м. в курорта Боровец за 2 270 лв. годишно

Споделете ни в


На основание заповед № РД 07-1332/27.12.2019 г. на директора на „Югозападно държавно предприятие” ДП, гр. Благоевград, одобрена от министъра на земеделието, храните и горите се открива процедура за провеждане на търг с тайно наддаване за отдаване под наем, за срок от 10 години, на поземлен имот в горска територия –   държавна собственост, в района на дейност на ТП „Държавно горско стопанство Самоков”, обяви на интернет страницата си ЮЗДП.

Имотът следва да се ползва по предназначение – за търговска дейност, без право да се пренаема и да се ползва съвместно по договор с трети лица.

Началната годишна наемна цена е в размер на 2 270 лв. без ДДС.

Депозитът  за участие в търга, в размер на 50 лв., може да се внесе в касата на ДГС “Самоков“ или по банков път.

Тръжната документация в размер на 20 лв. може да се закупи в деловодството на Държавното горско стопанство на адрес – гр. Самоков, бул. „Софийско шосе” № 20

Заявление за участие в търга, заедно с необходимите документи, се депозират в деловодството на  ТП „ДГС Самоков” всеки работен ден от 09:00 часа до 17:00 часа в срок до деня, предхождащ провеждането на търга, като се подават лично или чрез упълномощен представител, както и по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка.

Оглед на имота може да се извършва всеки работен ден от 09:00 часа до 17:00 часа в срок до деня, предхождащ провеждане на търга, след представяне на документ за закупена тръжна документация, в присъствието на представител на ТП  „ДГС Самоков”.

Търгът ще се проведе на 28.02.2020 г. от 10:30 часа в административната сграда на Държавно горско стопанство-Самоков.

В случай че на първоначално обявения търг не се яви кандидат, както и когато никой от явилите се кандидати не бъде допуснат до участие, се насрочва повторен търг на 27.03.2020 г. от 10:30 часа. Оглед на имота, закупуване на документи, внасяне на депозит и депозиране на предложения за участие в повторния търг се извършват от 09:00 часа до 17:00 часа всеки работен ден в срок до деня, предхождащ провеждането на повторния търг.