СамокоВест

Шести ежегоден регионален конкурс „Принц и Принцеса на Самоков“ 2018 ще се проведе в Младежкия дом

Споделете ни в

Арт компания „Нови звезди“ ще проведе традиционния регионален конкурс „Принц и Принцеса на Самоков“ 2018. Събитието се организира за шеста поредна година и е част от Националната верига „Принц и Принцеса на България“.

КОНКУРСЪТ ще се проведе на 27 април – петък – от 18.00 ч. в Младежки дом Самоков.

Фестивалът „Принц и Принцеса на България“ е регистрирана марка на Арт компания „Нови звезди“ и е част от международната верига „Prince & Princess of the World”. Постоянна тема на Фестивала вече 7 години е „Моя страна, моя България“. Той  подкрепя и кампанията против насилието над деца „Александра – Принцесата Ангел“.

В Конкурса могат да участват момичета и момчета на възраст от 4 до 16 години. Това е изява за характери, която дава шанс на децата да покажат себе си, да открият своите качества, да получат самочувствие, да развият талантите си. И най-вече събитието се превръща в истински празник.

Ако някой от желаeщите пропусне да се яви на кастинга на 24 април (вторник ) от 16 часа, може да се свърже с организаторите за други възможности.

Одобрените участници ще се представят в деня на конкурса в няколко тура, като един от тях е за таланти. Подаръци ще има за всички, а победителите и носителите на специални призове ще спечелят правото да представят Самоков на шестия ежегоден Национален фестивал „Принц и Принцеса на България“ 2018. Националният Финал ще бъде от 2 до 5 юни в курортен комплекс „Албена“. Най-изявените деца имат шанс да получат и директни покани за участие в международни конкурси и фестивали. Най-атрактивният от тях е Световния шампионат на изпълнителските изкуства в Холивуд, на който Арт компания „Нови звезди“ е официален представител за България.