СамокоВест

Учениците от ОУ „Васил Левски“-Ярлово посрещнаха новата учебна година с желание за знания и вяра, че ще успеят и в трудни времена

Споделете ни в

Училищен звънец ни кани

отново в трудни времена.

Във свят, изпълнен със забрани,

пристъпват плахите деца.

И таз година няма да е лека,

това и в този ден личи,

но с всичко справя се човекът,

щом ВЯРА във очите му блести.

Красива арка от балони в цветовете на Българското знаме посрещна възпитаниците на ОУ“Васил Левски“-Ярлово в първия ден на новата учебна година.

Първолаците направиха първата си крачка по пътя на знанието. Учениците от останалите класове пристъпиха прага на своето училище с увереност, че и тази година ще успеят, независимо от трудностите в условията на пандемия. А залог, че ще справят е преди всичко близката връзка между учители, ученици и педагогически специалисти, които работят заедно за постигане на качествено образование.

Амбициозният и добре подготвен екип на училището, с директор Славейка Галева, е доказал уменията си не само да предаде знания на своите възпитаници, но и да изгради добри взаимоотношения с тях. Добрите взаимоотношения с учениците водят не само до по-високи учебни резултати. Те стимулират доброто поведение, правят взаимодействието с родителите много по-лесно, имат изключителни ползи за образованието на най-уязвимите ученици.

Колективът на ОУ“Васил Левски“-Ярлово посрещна своите възпитаници с думите: Заедно ще научаваме нови неща, ще преодоляваме трудностите и няма да забравяме да се усмихваме!

На добър час за една здрава, успешна и усмихната учебна година.