СамокоВест

Стабилна работа или кариерно израстване – с Lidl можеш и двете!

Споделете ни в

Над 75% от мениджърите на магазини са израснали във веригата

Хладните дни загатват за предстоящия сезон и ако се замисляш за сигурна работа в град Самоков, имаме жокер за теб – това е Лидл България – топ работодател за 2023г. При нас може да разчиташ на пълна прозрачност и коректност, както и да положиш началото на една успешна кариера – с Lidl е възможно!

Магазинът ни в Самоков търси касиер-продавачи за 4, 6 и 8 часов работен ден – отлични позиции за планиране на времето, както и добър шанс за съчетаване на работата в Lidl с обучение или други ангажименти. Стартовото възнаграждение за 8 ч. е размер на 1365 лв. бруто и то гарантирано нараства на 1475 лв. през втората година, 1585 лв. през третата и 1690 лв. след третата година. Допълнително брутно възнаграждение за всеки изработен ден през зимния сезон от 15 декември до 28 февруари, както и възнаграждение в размер на 12 лв. бруто на ден при работа в друго, отдалечено населено място. Всеки месец към него и ваучери на стойност 200 лв., допълнително здравно застраховане, платен отпуск за рожден ден, карта Multisport на преференциална цена, подарък при раждане на дете, коледен бонус и други. Запознай се с всички придобивки тук.

Освен прозрачност и коректност, служителите на веригата имат отлична възможност за допълнителни обучения и развитие. Над 50% от участниците в представително проучване, направено за Лидл България, посочват, че именно възможността да учат и да растат в компанията е сред ключовите им предпочитания при избора на работодател. Две цифри показват колко голямо значение отдават на това в Lidl: 100% от служителите са обхванати от система за управление на таланта, а над 75% от мениджърите на магазини са израснали до тази позиция вътре в компанията.

Всеки, който има интерес към свободните позиции, може да кандидатства с бърз бутон на кариерната страница на Лидл България или да получи повече информация на телефон 0878917942.

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 120 магазина в 53 града и над 4000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.