СамокоВест

Премиера на моноспектакъла „Спаси ни, Любов!“ в Младежки дом-Самоков на 5 юни

Споделете ни в

Любовта, като спасение, ще ни представи Христо Ненов в моноспектакъл из живота на един актьор. След бляскавите си превъплъщения във „Великденско вино“ от Константин Илиев и „Дерето на елхите“ по разкази на Екатерина Томова, актьорът отново поема предизвикателството на моноспектакъла, за да разкаже историята на една голяма любов и да ни направи съпричастни към трудните моменти в живота на актьора, които остават скрити за публиката.

„Спаси ни, Любов! (Из живота на един актьор)“ е театрална фантазия по български и френски автори под редакцията на Аглика Крушовенска. Режисьорът Любомир Малинов за пореден път демонстрира финия си професионален усет, като поставя акцент върху вътрешните преживяванията на актьорите, които ежедневно преодоляват себе си, за да излязат на сцената.

И в този моноспектакъл, на тандема Ненов-Малинов от Театрална формация „Мелпомена“, зрителите ще съпреживеят дълбоко емоционалната и съкровена изповед на един Човек.  Един моноспектакъл, в който всеки може да види и да допише личната си история на сцената на собствения си живот.

Премиерата на спектакъла ще бъде на 5 юни (неделя) от 19:00 ч. в Младежкия дом.

Вход свободен.