СамокоВест

Крими хроника

Споделете ни в

Малокалибрена пушка с оптичен мерник бе намерена в колата на 34 годишен жител на с. Радуил. Служители на полицейския участък в Боровец спрели колата за рутинна проверка. Шофьорът не е представил разрешително за оръжието. Установено е , че пушката е незаконно притежавана. Водачът на лекия автомобил е задържан за 24 часа. По случаят е образувано досъдебно производство.

Осмокласник открадна мобилен телефон от съученичка. Сигналът за кражбата е подаден от майката на потърпевшата. Момичето е от Широки дол, а телефонът й е откраднат от класната стая в ОУ „Митрополит Авксентий Велешки”.

 600 лева са отмъкнати от административната сграда на мандрата, намираща се в бившия стопански двор в село Продановци. В нарушение на разпоредбите парите са били в незаключен шкаф на бюро.

Два плазмени телевизора, парфюми, сребърни и златни накити, са откраднати от къща в Самоков. Телевизор е откраднат и от вила на фирма за недвижими имоти, намираща се в Райово. Машина за почистване на паркет, пробивна машина и други вещи са откраднати от вила в Щъркелово гнездо.