СамокоВест

Информационна среща и изнесена приемна по възможностите за финансиране с европейски средства организира в Самоков на 15 юли ОИЦ – София

Споделете ни в

На 15 юли 2021 г. (четвъртък) от 11:00 до 12:30 часа, екипът на Областен информационен център – София ще проведе информационна среща в община Самоков. Срещата ще се проведе в гр. Самоков, конферентна зала в хотел Арена

Екипът на ОИЦ-София ще представи проект на Споразумение за партньорство на Република България – националният стратегически документ, очертаващ рамката за управление на средствата от европейските фондове в България през програмния период 2021 – 2027 г., новите програми в обхвата на Кохезионната политика на ЕС, актуални и предстоящи възможности за финансиране на проекти през 2021 година, както и интегрирания подход за териториално развитие (инструмента ВОМР) и новия интегриран териториален подход (инструмента ИТИ).

Поканени за участие са всички заинтересовани страни: представители на общинската администрация, бизнеса, образователни и културни институции, граждански организации, земеделски производители, представители на медиите.

По време на събитието ще бъдат спазени необходимите изисквания за безопасност, съгласно препоръките на Министерство на здравеопазването.

От 13:30 до 15:00 часа, на площад „Захарий Зограф“ в гр. Самоков, екипът на Областен информационен център – София ще проведе изнесена приемна, по време на която експертите ще бъдат на разположение, за да отговорят на всички желаещи по други въпроси, свързани с възможностите за финансиране с европейски средства.

Кампанията продължава на 20 юли 2021 г. (вторник) в община Копривщица.

ОИЦ-София е част от мрежата от 27 информационни центъра, функциониращи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.