СамокоВест

Георги Даскалов: Под чужди знамена

Споделете ни в

Руски рокери на американски мотори бродят из България. Глобализацията в действие. Моторозираната гвардия на Путин шества за славянско единство. В Бургас някои неосъзнати още славяни, сред които българи и украинци, ядоха бой от осъзнати славяни, предимно българи.

По случай случката.

В петък баталията се пренесе в столицата пред най-голямата православна църква. Осъзнатите славяни донесоха руски знамена и пускаха от тонколони „Союз нерушимый“, само че вече с други думи.

Отсреща неосъзнатите славяни им викаха „Вървете си в Русия“. Както си му е редът, като се съберат на едно място славяни, осъзнати и неосъзнати, имаше бой.

Вече ми омръзна.

Ако излязат на центъра на София неосъзнати славяни, размахват американски знамена и свирят американския химн, как бихме нарекли тези хора?

Разбира се. Национални предатели.

И американските, и руските знамена са чужди знамена. Не са български.

В това е и разликата между нормалните българи и путинофилите. Нормалните българи смятат, че България е суверенна държава и чужди символи могат да се вадят на показ само, когато има официално държавно посещение примерно.

Путинофилите не правят никаква разлика между България и Русия. А ако правят, Русия има приоритет. Тя е нашата опора, тя е наш`та висота.

Колко ли време още ще боледуваме?

Не ни е виновен Путин. Всичко си е в нас самите.

http://www.ekipnews.com/…/kome…/pod_chuzhdi_znamena_/193496/