СамокоВест

Вълшебната принцеса София Стоянова пред БНТ 2: След Москва имам много нови приятели, с които поддържам контакти във Фейсбук

Споделете ни в

Принцесата на красотата София Стоянова гостува на предаването „Добро утро” по БНТ 2. Водещата Тони Рапонска беше поканила представители на Арт компания „Нови звезди“, за да разговарят за възможностите на българските деца да се изявяват на сцена и затова как мечтите могат да се превърнат в реалност.

СамокоВест отрази бляскавия успех на 10 годишната София на детския конкурс за красота и талант Mini miss and mini mister World fashion. Конкурсът се проведе от 3 до 10 октомври в Анталия в рамките на международния форум за модели, таланти и дизайнери «WORLD ART & FASHION 2013». Прелестната четвъртокласничка от НУ „Станислав Доспевски” Самоков бе отличена със златен медал в категорията „Модел” и със сребърен в категорията „Талант”, и стана вице мис от конкурса „Mini Miss World Fashion”.

Успехите на София продължиха и в конкурса „Little Miss Universe” в Москва. Тя попълни колекцията си от корони, златни и сребърни отличия с титлата „Teen Magic Princess“ и специална награда „Best National Costume“ на целия конкурс. В Москва Софи намери и много нови приятели, с които, както каза, продължава да поддържа връзки във Фейсбук. Тя спечели симпатиите на децата от Украйна, Казахстан, далечна Якутия не само с изяществото, красотата и очарованието си, но и с великолепното си изпълнение на съчетанието по спортна аеробика. 

След участието в „Little Miss Universe” Самоков вече има своята вълшебна принцеса. Независимо от отказа на общинските съветници да подкрепят финансово изявите й, София Стоянова продължава своята мисия на посланик на красотата и таланта на самоковските деца. Вярваме, че Софи победно ще развява българския трибагреник още много пъти на сцените и подиумите в различните държави по света.