СамокоВест

Внучката на Бат’ Сали Веселина Василева стана зам-председател на младежкото ДПС в София област

Споделете ни в

Внучката на ексдепутата от ДПС Александър Методиев, известен като Бат’Сали, Веселина Василева стана зам-председател на младежката структура на партията в София област. Кандидатурата ѝ беше утвърдена на семинар „Младите и политиката” по инициатива на фондация „Фридрих Науман” и на Централния оперативен съвет на младежкото ДПС. Семинарът се проведе в град Своге.

По време на форума бяха обсъдени младежките политики, изборите и проблемите, които стоят пред младите хора в страната. В началото централното ръководство на Младежкото ДПС утвърди и кандидатурата на самоковката Веселина Василева, предложена от софийската младежка структура в лицето на председателя Тони Иванов за зам.-председател по организационната част на МДПС за областта.

„Гордея се, че ме подкрепихте и ще работя усилено, за да оправдая доверието, което ми гласувахте“, каза пред делегатите на семинара новоизбраната зам.- председателка Василева и добави: „За мен е голяма чест да бъда зам. -председател. Очакванията ми в бъдеще да бъда по-полезна за младите хора, защото младежите трябва да излязат от средата, в която се намират и да променят вижданията си в посока развитие на техните качества като перспективни граждани на Република България. Ние младите сме тези, които могат да вземат нещата в свои ръце и да следваме идеологията на ПП ДПС”

Веселина Василева е председател на МДПС в Самоков.