СамокоВест

Методи Андреев: Оставам с ГЕРБ при коалиция с Реформаторите, ако тайно се уговори с ДПС – напускам

 Breaking News

Методи Андреев: Оставам с ГЕРБ при коалиция с Реформаторите, ако тайно се уговори с ДПС – напускам

Методи Андреев: Оставам с ГЕРБ при коалиция с Реформаторите, ако тайно се уговори с ДПС – напускам
август 29
12:32 2014

metodi andreevВ момента, в който усетя, че има някаква тайна уговорка между ГЕРБ и ДПС, ще си тръгна от парламента. Аз мога да бъда само в евентуална коалиция на ГЕРБ с Реформаторския блок и с никоя друга партия. Това каза в студиото на TV7 Методи Андреев. За водач на листа на ГЕРБ в Пловдив-област той получил покана от заместник -председателя  Цветан Цветанов, който му се обадил с аргумента, че е хубаво в ГЕРБ да имат хора от гражданска квота като него, с независима позиция. Номинацията на бившия председател на Комисията по досиетата Методи Андреев за водач на листата на ГЕРБ в Пловдив – област се посрещна като добър избор и от съмишлениците на партията на Бойко Борисов и от опонентите. „СДС беше първата ми любов, а това не се забравя, никога след това не съм бил партиец. Реших да се присъединя към ГЕРБ, защото ми оказа изключителна подкрепа да вкараме в НС някои законови поправки”, каза още Андреев.
Бившият председател на Комисията по досиетата има амбицията да облече в законова форма всички идеи, за които е говорил години наред. „Смятам да работя в областта на регионалната политика, със законите в областта на инвестиционното проектиране и строителство. Трябва да решим веднъж завинаги и въпроса с опазването на земеделските земи. Ще обърна внимание на дребния и средния бизнес и не на последно място, ще проведа политика за лустрация“, обеща пред избирателите Методи Андреев от телевизионния ефир.
Той коментира и изказване на политолога Мария Пиргова, която го обяви за човек със семпло мислене. „Няма как да се обидя. Не може един доцент и преподавател в Софийския университет да направи съждение като на червена бабичка от 90-те години и да каже, че кабинетът на Пламен Орешарски е бил най-доброто управление на България през последните 25 години“, заяви Методи Андреев.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Latest Comments

Това за шефа на РПУ-та - е чиста шега.Искахме да видим дали носи на майтап.Истината...

Начело със Бато, в сърцата със Тато потъваме дружно в червеното...

Ако протестът е за това-да се открият работни места, за това, че по-голямата част от...