СамокоВест

Аnonymous хакнаха сайта на ДПС

 Breaking News

Аnonymous хакнаха сайта на ДПС

Аnonymous хакнаха сайта на ДПС
август 02
21:00 2012

„Анонимните“ хакнаха сайта на ДПС, паказва справка на dps.bg. Те се заканиха още по обяд, че ще блокират интернет страницата на партията на Ахмед Доган. Това е втората акция на хакерите само за 24 часа. Вчера вечерта те блокираха сайта на Народното събрание. На страницата на организацията във Facebook се появи съобщение, което обяснява причините за протеста.

„Протест срещу кофти пенсиите на старите хора. Протест срещу далаверите на Доган. Протест заради всички пионки от ДПС, които си живеят като царе (охолен живот за наша сметка). Протест срещу нарушаването на гражданските права. Протест срещу мизерните условия на живот. Протест срещу всички корумпирани хора във властта. Протест срещу приемането на Закона на детето. Протест срещу безобразията в България. Протест срещу качването на цените на електроенергията и храната. Искаме да вдигнете минималните заплати не с 8%, а с най-малко 50% (както и другите заплати)”.

Related Articles

1 Comment

  1. !!!
    !!! август 03, 22:31

    Хубаво е ама ги хакват за кратко. Вчера на НС а оня ден на Герб страницата само за 15 мин. Нещо се излаган тия анонимни.Аз разбирам да я изтрият за постоянно това е работа. И пак едва ли ще се притеснят свинете.

    Reply to this comment

Write a Comment

Latest Comments

Прав е Кирил Бонев(брат Киро), че управниците ни страдат от "сърдечна недостатъчност" или по иначе...

Високо до бога.......

А,да минем към София!! Ако може, що не минем направо към....Брюксел примерно!!! ...