СамокоВест

Аnonymous хакнаха сайта на ДПС

Споделете ни в

„Анонимните“ хакнаха сайта на ДПС, паказва справка на dps.bg. Те се заканиха още по обяд, че ще блокират интернет страницата на партията на Ахмед Доган. Това е втората акция на хакерите само за 24 часа. Вчера вечерта те блокираха сайта на Народното събрание. На страницата на организацията във Facebook се появи съобщение, което обяснява причините за протеста.

„Протест срещу кофти пенсиите на старите хора. Протест срещу далаверите на Доган. Протест заради всички пионки от ДПС, които си живеят като царе (охолен живот за наша сметка). Протест срещу нарушаването на гражданските права. Протест срещу мизерните условия на живот. Протест срещу всички корумпирани хора във властта. Протест срещу приемането на Закона на детето. Протест срещу безобразията в България. Протест срещу качването на цените на електроенергията и храната. Искаме да вдигнете минималните заплати не с 8%, а с най-малко 50% (както и другите заплати)”.

One thought on “Аnonymous хакнаха сайта на ДПС

  1. Хубаво е ама ги хакват за кратко. Вчера на НС а оня ден на Герб страницата само за 15 мин. Нещо се излаган тия анонимни.Аз разбирам да я изтрият за постоянно това е работа. И пак едва ли ще се притеснят свинете.

Comments are closed.