СамокоВест

Третото издание на LAGO Fest обещава неустоими забавления през уикенда в Туристическа градина-Самоков

Споделете ни в

Третото издание на Lago Fest ще се проведе по традиция на открито в Туристическата градина – Самоков. Организатори са фондация SEED с председател Георги Николов-Гопето и с подкрепата на Община Самоков. Инициаторите  обещават неустоими забавления през уикенда – 15 и 16 юли. И в двата почивни дни Фиестата ще започне в 16:30 часа и ще продължи до 23:00 часа.  

В двудневната програма гост музиканти ще бъдат Brass squad, Mom4eto, DJ Savage LU, местни артисти. Ще има още огнено шоу. За любителите на киното на открито ще бъдат прожектирани седем късометражни филма от България и Полша. За тези, които се увличат по спорта и игрите ще има обособени зони за тенис на маса, волейбол, баскетбол, корнхол, крикет, йога за малки и големи, семейни игри и настолни игри. Няма да липсват и различни ателиета – арт, забавни и образователни работилници за малки и големи. За първа година ще има щанд за хората с увреждания. Ще има също рисуване и вино, грънчарство и музикална работилница с „RockSchool на колела” за всички любители на музикалното изкуство.

Предвидени са още базар, зона с напитки и храни, зона за пикник. Група от Словакия ще гостува специално за фестивала. Младежите ще имат собствена работилница. За първа година ще има и щанд на хората с увреждания.

Организаторите на фестивала участват със свой щанд, на който ще представят екипа и дейността на фондацията, а гостите ще могат да се запознаят с тях и да изразят своите впечатления.