СамокоВест

Третокласниците от ОУ „Васил Левски“ – Ярлово са удостоени с грамота от конкурса „Заедно можем всичко“

Споделете ни в

Третокласниците от ОУ „Васил Левски“ – с. Ярлово и техният ръководител Ели Георгиева участваха в Националния конкурс „Стани учител за пример“ под надслов „Заедно можем всичко“, организиран от Фондация „Въздигане“. Преподавателката им Ели Георгиева вдъхнови учениците си за участие в Конкурса и стана учител за пример.

Спонтанно, след като се натъкват на вандалска проява в градинката пред училището – грозна гледка в слънчевия есенен ден в с. Ярлово, учениците и тяхната учителка се включват в почистването. Бонус от тяхната инициатива са многото капачки, които младите еколози предават за Кампанията „Капачки за Бъдеще!“.

След добре свършената работа всички са щастливи, удовлетворени и усмихнати. Учениците се надяват да не попадат повече на подобни грозни гледки, защото знаят, че всички ние трябва да бъдем по-отговорни, да ценим и пазим изграденото.

Преди броени дни бяха обявени победителите в конкурса „Стани учител за пример“ и Ели Георгиева с нейния трудолюбив III клас са сред тях. Учениците бяха удостоени с грамота за участие и наградени с книгата „Създателите“.