СамокоВест

Приемна на ОИЦ-София в Самоков ще запознае заинтересованите с финансирането по европейски и национални програми

Споделете ни в


На 12 ноември 2019г. (вторник) от 11:00ч. до 14:00ч. екипът на Областен информационен център София-град и София-област ще проведе изнесена приемна във фоайето на община Самоков. По време на приемната експертите на Центъра ще бъдат на разположение, за да отговорят на всички желаещи по въпроси, свързани с възможностите за грантово финансиране по актуални и предстоящи процедури за кандидатстване по програмите, съфинансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове, както и финансиране, чрез  финансови инструменти (специализирани финансиращи схеми, съфинансирани със средства от ЕСИФ и национално финансиране от Оперативните програми, както и с допълнително привлечени средства от частния и публичния сектор).

В рамките на есенната кампания екипът на Областен информационен център София-град и София-област ще проведе изнесени приемни във всяка една от 22-те общини на територията на Софийска област.

ОИЦ-София е част от мрежата от 28 информационни центъра, функциониращи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.