СамокоВест

Председателят на „Милост за слабите“ Кирил Бонев с предложения към Общински съвет-Самоков

Споделете ни в

Най-напред представяме две хубави неща, които се случиха с г-н Градоначалника и общинския съветник Николай Николов. Споделяме събитие станало от кухнята.

Ще ви изложим, настоятелните предложения а именно:

1.Спирковите навеси за които сме упоменавали досега, разписанията към тях и знаците които определят кое е спирка.

2.Непременно намаляването на скоростта в централната градска част и около пазара 20-30км. максимум.

3.Нека да се помисли за контрола от страна на полицията и със ваша помощ видеоконтрола и регистратор на скоростта, това ще намали произшествията и ще възстанови инвестицията, която сте направили за него. Зимата е на прага, а хауса които ни предстои, ако не го направите е престъпление от ваша страна.

4.Виждаме много инвестиционни намерения, с рибарския бизнес, дайте по-голяма гласност, защото допускаме, че вкарвате олигарси, кой контролира качеството на плодовете, зеленчуците и другите храни в нашия град, къде е контролната везна и касовите бележки със всички атрибути грамаж, цена, вид на продукта, къде можем срещу заплащане да дадем продукта, който да бъде изследван за нитрати и определяне на неговото качество, ако г-н Николчев, коѝто мислим ,че се занимава с тази дейност, нека има координати за да може да ползваме неговите услуги.

5.Макар и малко на което разчитаме като помощ отстрана на съветниците, защото виждаме че те са свързани със олигархични връзки и това не е техен приоритет, а пак настояваме рационално използване на хората от трудовата заетост.

6.Пак напомняме за хората от които трябва да се освободите, а хората които се занимават с църковните въпроси нека вземат нещата по- присърце, защото по всички показатели сме на последните места.

29.09.2022г.                                                      Кирил Бонев