СамокоВест

Посланикът на Израел с благодарствено писмо до началника на полицията в Самоков Васил Попов

Споделете ни в

Н.Пр. Йорам Елрон , посланик на Израел, изпрати благодарствено писмо до началника на Районното управление на полицията в Самоков главен инспектор Васил Попов. Посланик Елрон благодари за бързите  и координирани действия на всички полицейски служители, участвали в спасителната операция по издирването на млад израелски турист в курорта Боровец.

„Позволете ми от името на Посолство на Държавата Израел в София и лично от мое име да изкажа нашата дълбока признателност за готовността, усилията и ценното съдействие, оказани по време на спасителната акция по издирването на израелския гражданин Авив Кейнан“ , се казва в писмото.

„Предприетите координирани действия от Ваша страна и на полицейските служители на РУ-Самоков спомогнаха Айви Кейнан да бъде открит в добро физическо състояние и спасителната операция да приключи успешно“, се посочва още в благодарственото писмо.

Н.Пр.  Йорам Елрон изразява специалната си благодарност и похвала към инспектор Иван Терзийски, мл. експерт Илиян Иванов, мл. експерт Емил Василев, мл. инспектор Йордан Андонов, мл. инспектор Крум Беловски и командированите към момента служители от ОДМВР гр. Бургас.