СамокоВест

Парижки блясък за българските производители на етерични масла, парфюмерия и козметикта на IN-COSMETICS GLOBAL 2024 – Париж

Споделете ни в

Български производители ще участват във водещото глобално събитие за козметични продукти, етерични масла и суровини за средства за лична хигиена – IN-COSMETICS GLOBAL в Париж. Форумът ще се проведе от 16-ти до 18-ти април 2024 г. и се подготвя да посрещне над 12 500 специализирани посетители от цял свят, предлагайки несравними възможности за работа в мрежа, авангардни продукти и сесии с лектори, които ще посочат бъдещето на индустрията и трендовете за красота за следващото десетилетие.

В световната столица на красотата, в града на светлините, в търговското сърце на Париж ще има едно специално място с българска нотка. Щанд 1X109 в Paris Expo Porte de Versailles ще привлече вниманието на световните дистрибутори и търговци към фирмите-членове на Българската национална асоциация „Етерични масла, парфюмерия и козметика“ (БНАЕМПК), за да проучат силното влияние на страната ни върху пазара с етерични масла, аромати, козметика. Българското участие се организира от Българската национална асоциация „Етерични масла, парфюмерия и козметика“ (БНАЕМПК) с подкрепата на Министерството на земеделието и храните и Държавен фонд „Земеделие“.

На българския щанд – 1X109 в Paris Expo Porte de Versailles продуктите си ще представят АПИС АГРО 98 ООД, АЯЛИ ГРУП ЕООД, ДЕНИТА ООД, ЕТЕРИЧНИ МАСЛА И БИЛКИ ООД, КАТЕКО ООД. На самостоятелни щандове са фирмите „ГАЛЕН – Н“ ООД, в зала 1 щанд U49 и „ЕНЪО БОНЧЕВ ПРОДАКШЪН“ ООД – в зала 1, щанд U40.

IN-COSMETICS GLOBAL не е просто изложение за козметика – това е водещото глобално събитие за козметични продукти, етерични масла и суровини за средства за лична хигиена. Всяка година събитието събира елита на  козметичната наука и индустрия, а за настоящото издание участие са потвърдили повече от 900 водещи доставчици и производители, сред които са забележителни играчи като BASF, Lubrizol, Ashland, Symrise, Provital, Vytrus и KSM. Наред с утвърдените имена ще видим обещаващи нови брандове и нишови доставчици, амбицирани за разширят своя обхват и дистрибуция – Biocogent LLC, CPC Scientific, Exolab Italia, The Regulatory Company и др.