СамокоВест

От Бъди човек-Самоков зарадваха 600 пенсионери в нужда с коледна вечеря

Споделете ни в

Вече девета година екипът на Бъди човек-Самоков провежда кампанията ПОДАРИ КОЛЕДНА ВЕЧЕРЯ НА ПЕНСИОНЕР В НУЖДА. Добротворците се организираха по инициатива на Радослав Христов. Дейността им доказва, че доброто наистина е магнетично – обединява все повече хора с добри сърца. На апела им „Предай нататък“ се отзоваха много млади наши съграждани, а вече участват и деца, включително деца от спортните клубове. Екипът организира приемането на даренията, пакетирането им, доставянето им до домовете на нуждаещите се с личен транспорт, отдавайки на каузата време, грижа и средства.

Тази година, в навечерието на Рождество Христово, на 600 пенсионери от Самоков и селата бяха дарени пакети с хранителни продукти. Във все още мразовитото утро вестителите на доброто стоплиха душите на възрастните хора, които ги посрещаха с усмивка и благодарност, от което денят стана по-светъл и по-красив.

Екипът на „Бъди човек“- Самоков поднася своите най-искрени благодарности на всички участници в кампанията и им желае  здраве и светли празници!