СамокоВест

Няма лъжа, няма измама – Салито стана народен представител! Закле се!

Споделете ни в

Aleksandar Metodiev SaliДнешното заседание на Българския Парламент започна с най-важната точка за развитието на България. Александър Методиев-Сали положи клетва като народен представител. Късно снощи излезе решението на ЦИК, с което комисията обяви Салито „за избран за народен представител”. Тъй като това са паметни документи за България го публикуваме дословно.

РЕШЕНИЕ

№ 2754-НС

София, 18.07.2013

ОТНОСНО: обявяване за избран за народен представител

На 17 юли 2013 г. на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 и ал. 2 от Конституцията на Република България с решение на 42-то Народно събрание предсрочно са прекратени пълномощията на народния представител Емил Кирилов Иванов, избран от 26 (двадесет и шести) многомандатен изборен район – Софийски, издигнат от ПП „Движение за права свободи“ в 42-то Народно събрание.

На основание чл. 272, ал. 1 от Изборния кодекс Централната избирателна комисия

Р Е Ш И :

Обявява за избран за народен представител в 26 (двадесет и шести) многомандатен изборен район – Софийски, Александър Христов Методиев, ЕГН …, от листата на ПП „Движение за права свободи“.

Решението да се обнародва в „Държавен вестник“.

Българската история в цялото си политиканстване и котерийни борби не помни по-голяма гавра и обезценяване на най-висшия управленски орган в държавата. В последните два месеца комунистите, пардон социалистите, успяха да надминат себе си във всички направления. На банките в Парламента на мястото на някогашните „героини на труда” и „знатни тъкачки” седнаха хора тъмни и неясни, замесени в поредица скандали за злоупотреби с влияние, лично облагодетелстване от губещи за държавата сделки и заменки, купуване на гласове, побои, организиране и владеене на незаконно „Енерго” в ромските махали. Вместо да бъдат обект на Прокуратурата те стават народни представители и се сдобиват с депутатски имунитет. В член 62. (1) на Конституцията на Република България, същата, в която се закле тази сутрин Александър Методиев – Сали, е постановено: „Народното събрание осъществява законодателната власт и упражнява парламентарен контрол.” Според теорията на правотворчеството, законодателната дейност на държавата включва правотворчетво и реализация на правото, тълкуване на правото и охрана на правото. Професор д-р Тенчо Колев посочва, че в основата на правотворческата дейност стои юридическото мислене, а единственият начин да се изразят мислите е езикът. На това основание няма никакво съмнение, че Александър Методиев-Сали е най-достойният за тази особена форма държавна дейност по създаване, изменение, допълнение или отменяне на правни норми. Публично известно е, че Салито притежава необходимия интелект, образование, компетентност и опит, за да твори законите на България. Още по-публично известен е високият морал на бат Сали. Така че, от днес насетне и парламентарният контрол, и охраната на правото също са в сигурни ръце. В тази връзка предлагаме на народните представители да обявят днешния ден за „Ден на национална гордост!“ Затова всички вие  високообразовани, интелигентни и честни  българи, НЕ ПРОТЕСТИРАЙТЕ! ПРАЗНУВАЙТЕ!

2 thoughts on “Няма лъжа, няма измама – Салито стана народен представител! Закле се!

  1. Много точно е казано, това е „гавра и обезценяване на най-висшият управленски орган в държавата“. Не мога да издържам повече, сега подготвям плакат и отивам на митингите в София! Гледах с добро око на министър председателя, но назначенията преминаха всякакви граници! Да не би София-област и Благоевград да са гласували за ДПС, за да имат такива съмнителни типове за обл. управители?! Само като им погледнеш физиономиите, можеш да прецениш що за хора са! За местният „дерибей“ Сали, нямам думи! Защо не го видях и чух в местният парламент да направи едно смислено изказване, да вземе отношение по някой проблем от общоградско значение, извън постоянните искания за помощи и привилегии за 7-ми квартал. Та освен за своите хора той би трябвало да има отношение и към други важни за общината въпроси. Аз се срамувам, че Самоков се представлява от такъв „депутатин“, явно това е „каймака“ на съгражданите ни!

Comments are closed.