СамокоВест

Николина Ангелкова: Ще работим Боровец да стане най-известният Европейски зимен курорт

Споделете ни в

В Самоков, с изключително голямо събитие и в присъствието на хилядна публика от приятели, бяха представени всички кандидати за депутати от листата на ГЕРБ за 26 МИР. Неслучайно избрахме датата и града, за да направим нашето представяне, заяви за Самоковест, водачът на листата Николина Ангелкова. С кандидатите за депутати от листата бе и зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов.

– Успяхме да се видим с изключително много хора, продължи Николина Ангелкова. От нас те искат да бъдем честни и да изпълним обещанията си, което съвпада с нашия слоган „Реални решения за България“. Сред основните приоритети за партия ГЕРБ, включително и за София област – на първо място е образованието. Неслучайно ПП ГЕРБ залага на образованието и това е основание до края на бъдещия им мандат да има двойно увеличение на учителските заплати. За първи път си позволяваме да използваме в програмата ни думата принуда – принуда за това всяко едно българско дете да ходи на училище. Без децата ни да са образовани, трудно можем да вървим напред и да имаме развитието на държава, която да бъде конкурентоспособна на всички други страни в ЕС и в която хората ще развиват своя потенциал, без да имат потребност да търсят развитие в други страни. Навсякъде в страната се усеща липсата на подготвени кадри.”

Вторият основен приоритет, на който залагат от ГЕРБ, е свързан с намаляването на административната тежест и с това голяма част от бюрокрацията да се прехвърли върху администрацията. „Това ще рефлектира и върху развитието на туризма, продължи Ангелкова, а моето присъствие тук пред вас, е свързано и с желанието ми да превърнем Боровец в един от най-известните и желани Европейски курорти.”

В заключение водачът на листата на ГЕРБ за Софийска област Николина Ангелкова заяви: – Винаги сме били реалисти и ще постигаме обещаното, съобразно бюджета и икономическия растеж, твърдо и последователно, без излишни емоции, докато реализираме всички наши Реални решения за България.