СамокоВест

Над 16 хил. лв. в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми събраха ПП ГЕРБ – жени в Самоков на Кулинарната си изложба

Споделете ни в

При голям интерес премина традиционната благотворителна кулинарна изложба, организирана от ПП ГЕРБ – жени – Самоков. Това е тринадесетото издание на инициативата, на което организатори и гости успяха да съберат сумата от над 16 хиляди лв. в помощ на семейства с репродуктивни проблеми.  Сума, която надхвърля двойно миналогодишната.

В кулинарната изложба бяха включени различни видове ястия – баници, питки, торти и други, като всички артикули можеха да се купят на обявените цени. Рекордната до момента сума, събирана на станалата традиционна Кулинарна изложба–базар на дамите от ГЕРБ-Самоков показва, че с всяка изминала година все повече граждани на общината откликват на различните благотворителни инициативи, които се провеждат на територията ѝ.  

По време на официалната церемония Женска певческа група „Росна китка“ представи ритуала „измиване на ръцете“, който е свързан Бабинден. Поздрав към присъстващите отправиха и изпълнителите от детски танцов фолклорен състав в града.