СамокоВест

Млада жена от Самоков е убита в Слънчев бряг

Споделете ни в

Централните медии съобщават, че 30-годишна жена е убита в автомобил, който е бил паркиран около хотел „Гларус“ в Слънчев бряг. Според кореспондента на вестник „24 часа“ в Бургас Диана Саватева тя е била управител на открит бар към хотел „Гларус“. По непотвърдени данни жертвата е Мария Златанова от Самоков.

Сигналът за инцидента е получен около 01:00 часа в РПУ- Несебър. Жената е открита намушкана в автомобил „Ауди Q 7″ с варненска регистрация в близост до хотел „Гларус“. Автомобилът е управляван от 18-годишния Симеон Куминков от Несебър, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.
Жертвата е била намушкана няколко пъти с нож. Един от ударите се е оказал фатален. Нападателят е успял да уцели и младежа, който е настанен в болницата в Бургас. Симеон е намушкан в ръката, като е засегната артерия, но без опасност за живота.

Мария Златанова
Мария Златанова

Пострадалият обяснил, че докато жената се качвала в автомобила му, от храстите се приближил непознат мъж, който й нанесъл няколко удара с нож. Младежът се опитал да я защити, но също бил ранен, а непознатият избягал от местопроизшествието.

Работата по случая продължава от служители от сектор „Криминална полиция“ към ОДМВР – Бургас и служители от Районно управление „Полиция“ – Несебър.

Хотел „Гларус“ е в северната част на курорта. Намира се на първа линия. Там има много хора дори и в малките часове на нощта. Не е ясно имало ли е свидетели на инцидента.

С убийството в Слънчев бряг продължава черната серия в Бургаско, която започна през втората половина на август.