СамокоВест

Линейка на Спешна помощ-Самоков се нуждае от спешна помощ, след пропадане в разбита канализационна решетка

Споделете ни в


Линейка на Спешна помощ-Самоков се потроши, след като пропадна в разбита канализационна решетка  в града. Инцидентът доведе до сериозни щети на превозното средство. Снимката, публикувана на фейсбук страницата „Забелязано в Самоков“, предизвика доста коментари. „Шкодите нали са паркирани пред рпу-то, това е важно :D“; „Нормално с тия ями у тоя град важното е че има синя зона“, гласят някои от тях. Други пък допуснаха, че линейката е тръгнала по пътя за Дупница.

Контрираме, че не е нужно да пътува по разбития път към съседния град, за да попадне на яма и да се потроши. Ями и капани и по улиците в Самоков – колкото щеш! В случая решетката-капан е на кръстовището, известно като „Петте кюшета“

Питаме – Общинската управа ще поеме ли разходите по ремонта или филиалът на Спешна помощ в Самоков ще разчита само на застраховката?

След разговор с д-р Ивалина Трендафилова, ръководител на филиала, стана ясно, че линейката е била пред планов ремонт. Веднага е придвижена до сервиз за отстраняване на повредите. Д-р Трендафилова изказа своята благодарност към колегите си от МБАЛ-Самоков, които незабавно са се отзовали и пациентът е бил прехвърлен и транспортиран до София с линейка на болницата.