СамокоВест

Д-р Александър Симидчиев: В София Област трябва да има достъп до качествено здравеопазване. Една от моите каузи е хеликоптерното спасяване

Споделете ни в

Водачът на листата на Коалиция „Продължаваме промяната-Демократична България“ д-р Александър Симидчиев и други кандидати на Коалицията за 26 МИР София област се срещнаха с граждани на Самоков.

Сред приоритетите на д-р Симидчиев за работата му в следващото 49-то Народно събрание са в София Област да има достъп до качествено здравеопазване. Една от неговите каузи е хеликоптерното спасяване. „Това е ключов проблем, който е важен дори и за населените места в близост до София, за да може хората да имат възможност а стигнат там, където може да им се помогне достатъчно бързо. Здравеопазването ни заслужава да се мултиплицират добрите практики!“, смята д-р Симидчиев.

„Всичко, което ние от Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ правим, е с цел България да съхрани държавността си, така че хората да искат да останат тук. За да се случи това ние трябва да имаме една подредена, справедлива и демократична държава, с която всеки от нас да се гордее. Водя листата на коалицията в 26 МИР – София Област. Много често проблемите на района се дължат на близостта му до столицата, тъй като много от нужните за хората услуги са на едно сравнително кратко пътуване с кола до София. Моята цел е тези проблеми да бъдат решени, за да се улесни животът на хората в населените места в района, тъй като някои хора не могат да пътуват това разстояние.“, коментира още водачът на листата на „Продължаваме промяната-Демократична България“ за 26 МИР София област.