СамокоВест

В навечерието на Рождество Христово да помогнем за лечението на Еми от Самоков. Заедно да покажем, че на Коледа стават чудеса!

Споделете ни в

СНЦ “Ти си доброто“ – Самоков организира кампания в подкрепа на Емилия Симова.

Инициаторите се обръщат към всички хора с добри сърца да подадат ръка на Еми и нейното семейство, за да продължи лечението ѝ до успешния му край.  

„Помните ли нашата Еми от гр. Самоков? Емилия Симова, за която всички се обединихме преди година и половина, не само в града ни, но и на много други места, и само за броени дни успяхме да съберем нужната сума, за да замине за лечение?

Налага се да пишем отново. Да ви призовем и да се обединим отново! Емилия и семейството й са поставени пред ново предизвикателство…Трудно ни е, но с тъга и много вяра ще отправим нова молба към всички вас!

Ще припомним накратко историята ѝ.

Еми е дъщеря на Милко и Кети Симови от гр. Самоков. Първите симптоми на болестта, тя проявява на 25.12.2019 г. и от тогава започва посещаване на различни  лекари. На 10.04 2020 г. родителите й чуват най-страшното нещо. Еми има рак – аденокортикален карцином на надбъбречната жлеза. Тогава света за миг се срива. Но те се събират бързо заради нея и другите им две деца. Борбата не е спирала! За цялото това време Еми показва на всички  нас какъв герой е. Претърпя 11 операции, над 25 химеотерапии, 4 курса лъчетерапии и един курс с кибернож. Беше на лечение в Унгария благодарение на вас дарителите.

Тази година май месец бяха в Германия за две белодробни операции.  Кацайки  на 27.5.2023 г., Еми от летището се премени  и въпреки болките отиде на своя бал. Така силно  се е вкопчила в живота, че с всички сили се мъчи да пребори болестта. И ние вярваме, че един ден ще успее… Отделно са направени две изследвания на тумора в Германия за да открият медикамент, който би помогнал в лечението. Лекарството което тя трябва да пие е Венетоклакс. То за съжаление  не се поема от здравната  каса и е непосилно скъпо за семейството й. Опаковка за един месец струва 10 800 лв. като лекарите  възлагат големи надежди на него. Тя трябва  да го приема в продължение  на една година всеки ден! За да се случи това, обаче е нужно да съберем сумата от 129 600 лв…. после – не знаем. Ако се наложи ще ги пие и още. Въпреки всички  трудности, през които Еми минава, тя завърши средното си образование с отличен успех, приеха я да учи Геодезия и освен, че ходи на химеотерапия, тя ходи и в университета. А повярвайте това ѝ коства  много усилия, защото страничните ефекти от химеотерапията са големи, но въпреки това тя намира сили да се радва на живота. Ето за това Ви молим да помогнете на Еми в лечението. Нали по Коледа  се случват чудеса? Нека сътворим още едно!

Екипът ни ще направи всичко необходимо, за да можем да помогнем максимално. Този пост и неговото споделяне са само първата крачка! Отворени сме към всякакви предложения и идеи за помощ – не се колебайте да ни търсите! Казахме го и преди – Еми ни нарече Вяра, Надежда и Любов… но няма представа, че тя ни кара да вярваме в тези три вълшебства! Че тя ни вдъхва вече втора година силата и вярата, че ЗАЕДНО можем всичко! Нека го докажем пак!“, призовават добротворците от СНЦ“Ти си доброто“

Банкова сметка на името на Емилия Симова в Банка ДСК– АД 

IBAN: BG56STSA93001528424299

BIC: STSABGSF

Онование: дарение за лечение

REVOLUT –  +359894486828

IBAN: LT73 3250 0571 6885 0731

BIC: REVOLT21

Ekaterina Simova

PayPal

Ekaterina Simova

+359894486828

Ketintze@gmail.com

Основание – дарение  за  лечение