СамокоВест

Всички кандидати на Демократична България за София-област се срещнаха с гражданите на Самоков

Споделете ни в

В слънчевия съботен ден всички кандидати от листата на Демократична България за 26МИР София-област се срещнаха с гражданите на Самоков. На площада в града д-р Александър Симидчиев, Надежда Йорданова, Недялко Пешев, Николай Сиджимов, д-р Андрей Андреев, Цветелина Вельова, Радослав Костадинов поговориха с гражданите за своите политики и приоритети. Кандидатите на Демократична България продължиха срещите си с гражданите и в парк Крискарец.

Самоковци повдигаха важни, интересни, а и трудни въпроси. Мнозина от тях поведоха разговор със своя съгражданин в листата на Демократична България – младия кардиолог д-р Андрей Андреев.

Наред с проблемите в Здравната ни система, в Съдебната система, корупцията, защо едни и същи печелят обществените поръчки, включително и в Самоковска община, защо плащаме несправедливо висока цена за водата, за високата безработица в района и други, гражданите се интересуваха и от най-болезнената тема на днешното време – коронавируса,  пандемията, ваксините.

След срещата в Самоков, водачът на листата д-р Александър Симидчиев написа:

Вчера всички кандидати от София област се срещнахме с жителите на Самоков, за да говорим за един нов стар вирус, който не стихва. Вирусът на апатията към политическата ситуация в България. Вирус, пререшаващ съдбата ни, дори да не искаме да го осъзнаем или да си признаем пред себе си. Съобразно всички противоепидемични мерки разговаряхме с хората, за единственият начин да се справим с пандемията на апатията, а именно да излезем на 04.04 и да гласуваме. Само така може да очертаем по-добро бъдеще за нас, родителите и децата ни.