СамокоВест

Виктория Крушарска се окичи със злато и сребро от Балканските игри по аеробика в Турция

Споделете ни в

Изключително успешно се представиха българските състезатели от младежкия национален отбор по спортна аеробика на 1ви Балкански игри за юноши и девойки които се проведоха в гр. Истанбул, Турция от 4 до 6 ноември. Там в конкуренцията на едни от най-силните държави в света, като Унгария, Румъния и Турция, те се представиха блестящо и отново доказаха класата на българската школа, завоювайки 7 златни, 4 сребърни и 4 бронзови медала.

Забележителен успех постигна Виктория Крушарска от Самоков. Във възрастова група от 12-14 години,  категория „Индивидуално девойки“ тя се класира на първо място и се окичи със златото. Второто място, в същата възрастова група, категория Тройки, отреди сребърните отличия  за Марина Тандова, Теодора Рибарова и Виктория Крушарска. Нашето момиче победи представителите на домакините от Турция, както и тези от Унгария и Румъния.

Виктория е ученичка в шести клас на ПГ „Константин Фотинов“. От гимназията я поздравиха за успеха и подчертаха, че Вики е изрядна не само в спорта, но и в ученето.