СамокоВест

Варненска пиар агенция: Откриват съоръженията на Мальовица в събота със снежно парти

Споделете ни в


Курортът Мальовица в Рила, който включва 5 влека, 4 писти и 2 чайни, ще бъде изцяло обновен за близо 3 млн. лева. Инвестициите стартираха с модернизирането на влековете, които ще бъдат открити със снежно парти в събота (8 февруари). Това се съобщава в мейл до медиите, изпратен от пиар агенция с адрес във Варна. От началото на зимния сезон обявяваният за ски ризорт Мальовица не предлагаше условия за ски – пистата не беше обработена, съоръженията не работеха до първите дни на януари, отворени бяха само чайните и сградите, в които се дават шейни под наем.

Те вече отговарят на всички условия за безопасност, а през предстоящите почивни дни ще работят напълно безплатно, се казва в съобщението. Посочва се, че в курорта вече е купена модерна машина за утъпкване на сняг за 170 хил. лв. „В момента тече работата и по обновяването и модернизирането на хотела, който след ремонта ще предоставя далеч по-добри условия на посетителите“, се казва в прессъобщението.

В курорта работи ски училище, а освен това има възможност за наемане на екипировка под наем. Така „Мальовица“ вече предлага всички условия за една прекрасна ски-ваканция.

Очаква се на партито в събота, по повод откриването, да има зимни игри с изненади, музика на открито и греяно вино за добро настроение. Всички приятни емоции ще могат да се изживеят на писта „Меча поляна“.