СамокоВест

Българското индустриално изложение MachTech&InnoTech ще се проведе от 13 до 16 септември в Интер Експо Център – София

Споделете ни в

Индустриални роботи, многотонни машини, индустриални софтуери, 3D принтери

Решенията от последно поколение на Trumpf, Mazak, Fanuc, Karmet, Bodor, KUKA и Amada ще бъдат сред представените в Интер Експо Център брандове.

Индустриални роботи, многотонни машини, обработващи материали чрез високи технологии, индустриални софтуери, 3D принтери, създаващи напълно функционални елементи за индустрията. Всички тези достижения са фокус на българското индустриално изложение MachTech&InnoTech.

От 13 до 16 септември, в Интер Експо Център – София, форумът за 13-и път ще създаде професионална платформа за българските и чуждестранните компании в сферата на промишлените машини, технологиите и металообработката.

„Международната атмосфера на професионалисти от различни континенти и възможността за  лична среща са катализатор за процесите в сектора“, коментират организаторите от Интер Експо Център, позовавайки се на мнения на изложители и посетители. Те споделят, че към момента в списъка с участници влизат над 120 изложители, а сред стотиците брандове, които ще бъдат представени са Trumpf, Mazak, Fanuc, Karmet, Bodor, KUKA, Amada и други.

Какво ще предложи MachTech&InnoTech на публиката от България и чужбина?

Индустриалното изложение ще се проведе на 10 000 кв.м площ. За максимално улеснение, при интерес за участие, организаторът непрестанно актуализира онлайн платформата си – www.machtech.bg.

Изложението обединява две зони – на MachTech и на InnoTech. В зоната на MachTech се представят металорежещи и обработващи машини, технологии за заваряване, машинно проектиране и машини за термообработка, лазерни технологии, хидравлика и пневматика за индустрията. InnoTech съсредоточава вниманието върху софтуера и индустриалните мрежи, 3D технологиите, системите за автоматизация, електрониката, роботиката и проектирането.

Международна конференция

Ако обърнем поглед към миналогодишното издание на MachTech&InnoTech, моментално впечатляват съпътстващите събития. Те са проекция на политиката на организаторите за създаване на съдържание с висока допълнителна стойност. През 2021г. се проведе Международната хибридна конференция „Предизвикателства пред трансформацията на индустрията“. Пред българска и чуждестранна публика 11 лектори засегнаха връзката между науката и бизнеса, дигитализацията, технологиите, глобалните тенденции.

Важните за сектора теми ще бъдат водещ елемент в Международна конференция и през тази година. Съвместно реализирано от Интер Експо Център и Българска браншова камара – машиностроене, на 13 септември, събитието ще спре вниманието върху компютърното мислене, новите професии, уменията в проектирането и други.

За да се развива, всеки сектор се нуждае от професионалната си платформа. Затова сферата на индустриалните машини и технологии очаква със засилен интерес от 13 до 16 септември MachTech&InnoTech 2022 – българското изложение, което за 13 години се превърна в национален и фактор за секторното развитие на Балканския полуостров.