СамокоВест

Бисерите на властта

Споделете ни в

„За разлика от господин Борисов, който хваща тен от мачове и други публични изяви, аз ще хвана тен, вече съм го хванал практически, от събиране на подписи за „Белене“, което ми се отразява добре.“ – Сергей Станишев, председател на БСП, цитиран от радио „Дарик“.

„На 12 юли, четвъртък, министър-председателят Бойко Борисов ще пусне в експлоатация лот 3 Нова Загора – Ямбол от автомагистрала „Тракия“. – Съобщение на пресслужбата на Министерския съвет

„Нито едно зайче или птица няма да пострада заради магистралата.“ – Бойко Борисов хвали новия лот на магистрала „Тракия“ от Нова Загора до Ямбол.

„Снощи съм пазарувала много обстойно. Хората, с които имах среща снощи, се учудиха, че аз се занимавам с това. Правя го всяка седмица в магазинчето до жилището, в което живея.“ – Цецка Цачева, председател на Народното събрание, в отговор на въпрос дали има време за семейството си, пред ТВ7

„След като гражданите имат пари за кола или имущество, трябва да имат и за здравни осигуровки.“ – Десислава Атанасова, министър на здравеопазването, по повод поправките в закона за здравното осигуряване, според които гражданите ще могат да сключват сделки с движимо и недвижимо имущество само срещу платени здравни осигуровки.