СамокоВест

Реформаторският блок и ГЕРБ – единодушни за предсрочни избори

 Breaking News

Реформаторският блок и ГЕРБ – единодушни за предсрочни избори

Реформаторският блок и ГЕРБ – единодушни за предсрочни избори
април 17
12:47 2014

reformatorski blokРеформаторският блок и ГЕРБ са единодушни, че трябва да има предсрочни парламентарни избори след тези за Европейски парламент. Според бившия премиер Бойко Борисов това може да се случи при обсъждането на бюджета наесен, а лидерът на ДСБ Радан Кънев коментира, че датата трябва да бъде разумно избрана. Парламентарната група на ГЕРБ и представители на реформаторите се срещнаха, за да обсъдят европейски теми.

„Трябва да се стигне до решение кога да има избори. Въпросът е може ли да се постигне разум“, отбеляза Радан Кънев, според когото разумна дата може да бъде избрана след европейските избори.  „Никой не говори за европейски дебат. Не съм оптимист, че от резултатите ще следва автоматична дата за предсрочни избори. Загубил избори веднъж, два пъти, Станишев се държи като победител“, коментира Борисов. По думите му единственото, което може да ги накара да има избори, е през октомври-ноември, когато се обсъжда бюджетът за 2015 г. Според лидера на България на гражданите Меглена Кунева партиите трябва да започнат диалог за необходимите реформи. „Затова е много важно партиите да излязат от окопите и колкото и да е трудно, да започнат разговор помежду си, да кажем какво никоя партия няма да прави за в бъдеще, да се начертае онзи кръг от неща, от които ще се въздържаме при всички случаи“, смята Кунева.

Related Articles

2 коментара

 1. Славчо Тасев
  Славчо Тасев април 21, 21:33

  Нане и Вуте се срещнали в едно кафе кръчма.
  – Нане ти за коя партия ще гласуваш ?
  Попитал Вуте .
  – Я ще гласувам за блок.
  Отговорил мъдро Нане .

  Три от партиите не членуват в ЕНП.
  Този виц изобщо не е смешен.

  Reply to this comment
 2. Славчо Тасев
  Славчо Тасев април 22, 11:43

  Бих искал така наречената автентична десница да увеличава избирателите си, вместо да увеличава броя на партиите които са в нея. Затова пиша тези вицове, защото избирателите търсят нещо стабилно , относително постоянно и това би трябвало да бъде тяхната партия.

  Reply to this comment

Write a Comment

Latest Comments

Прав е Кирил Бонев(брат Киро), че управниците ни страдат от "сърдечна недостатъчност" или по иначе...

Високо до бога.......

А,да минем към София!! Ако може, що не минем направо към....Брюксел примерно!!! ...