СамокоВест

Ремонтират администрацията на ОП „Мальовица” – парите дава Агенцията за хора с увреждания

 Breaking News

Ремонтират администрацията на ОП „Мальовица” – парите дава Агенцията за хора с увреждания

Ремонтират администрацията на ОП „Мальовица” – парите дава Агенцията за хора с увреждания
юни 26
16:03 2015

malyovica oodОбщинското предприятие „Мальовица“ ЕООД спечели проект за ремонт на административната сграда. Проектът е на стойност 13 хиляди лева. Финансирането е от Агенцията за хора с увреждания. Проектът предвижда ремонт на покрива, подмяна на дограмата, монтаж на окачени тавани в помещенията, шпакловка и боядисване на стените, поставяне на ламиниран паркет, направа на комин.
От общинската фирма обявиха, че през следващата седмица всички служители заминават за четиридневно обучение в Златни пясъци. Темата на обучението е „Помощ за самопомощ; Екипна и лична ефективност“. Тренингът има за цел усвояване на знания, умения и техники за лична мотивация и ефективност, изграждане на доверие между членовете на екипа и усвояване на някои техники за релаксация и взаимна толерантност, които да бъдат прилагани в ежедневието и стимулиране на работата в екип. Заложен е и модул за управление на времето и стреса, техники за релаксация, поддържане на мотивацията и повишаване на психичното благополучие. Очаква се така да се подобри ефективността на заетите лица с трайни увреждания.
В предприятието работят 12 души, от които пет са трудоустроени, като съгласно нормативната уредба, заетите лица с увреждания трябва да бъдат най-малко 30%.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Latest Comments

Абе хора, не разбрахте ли кой е ръководният принцип на работа на местите измамници обсебили...

Забравих да напиша, че преди 7-8 г. направих 2 улични табели от поцинкована оребрена ламарина,...

"В заключение кметът се похвали, че заради брошурите Самоков е получил две награди за иновативни...