СамокоВест

ОДМВР-София организира в зала Арена-Самоков благотворителен турнир по футбол за лечението на болен полицейски служител

Споделете ни в

Спортен клуб „Мусала“ организира благотворителен турнир по футбол 13-14 декември 2018 г. в зала „Арена“- Самоков. Мероприятието е с цел събиране на финансови средства за подпомагане лечението на служител от РУП- Костенец и се организира с безвъзмездната подкрепа на Община Самоков.

Старши полицай Емил Златков е с установено спиране на бъбречната дейност, поради което му е назначена хемодиализа три пъти седмично. Извършена му е пункция на белите дробове, като му е назначена и повторна такава.

В тази връзка спортен клуб „Мусала“ към ОДМВР- София организира благотворителен турнир по футбол в зала, като събраните средства от таксите за участие на отборите ще бъдат дарени за подпомагане на лечението на Емил Златков.

В благородната кауза ще се включат отбори на областната дирекция и 12- те районни управления в състава ѝ, както и техните колеги от РДПБЗН- София, ТДНС и СБОП- София област.

Официалното откриване на турнира е на 13 декември (четвъртък) от 9.30 часа в зала „Арена“- Самоков.

Желаещите да се включат в организираната дарителска кампания могат да изразят своята съпричастност на следната банкова сметка:

ЦКБ

IBAN: BG24CECB 9790 1082 1722 00

Емил Стоянов Златков