СамокоВест

Контакти

Тук напишете съобщението си и ние ще Ви отговорим в най-кратък срок.

Пишете ако забележите нередност или злоупотреба. Подавайте сигнали, материали и снимки тук и на samokovest@abv.bg

За финансова подкрепа:

10 коментара

 1. Христо Петров Пачников
  Христо Петров Пачников септември 30, 16:45

  Здравейте.Моля,Ви за отговор занимава ли се фондацията „Благодаря ти“ с доставка на хранителни продукти и закупуване на лекарства на трудноподвижни хора с увреждания.Имам познато семейство от гр.Русе в което съпругът и съпругата са хора с увреждания над 80 години и се нуждаят от горепосочените услуги и от помощ при посещение на здравни заведения.
  Очаквам отговор като предварително Ви благодаря.
  гр.Априлци,30.09.2017 г.

  Reply to this comment
 2. Фейсбукпатриот
  Фейсбукпатриот декември 21, 15:14

  На днешната последна за годината 2017 сесея на общинския съвет на Самоковска община, кмета владимир Георгиев в последната минута мрънкайки под носа си уведоми съветниците ,че има заповед на МОСВ…….община Дупница да возо боклука си на самоковското сметище….
  С което ощастливи и Софиянци, че във вододайната зона на София- самоковски видосборен район, ще стане боклуджийница на Дупница, Ихтиман, Костенец, Долна Баня и Самоков!!!
  Честито!!!

  Reply to this comment
 3. Случаен
  Случаен декември 22, 11:21

  Кметът отказа да регистрира самоковското сметище по чл.24, ал.6 от ЗУО, но МОСВ -Ивелина Василева, го одобри и без регистрация.Проверете и ми звъннете, ако не е така!

  Reply to this comment
 4. Младежи
  Младежи януари 02, 15:10

  Регистрира се местонахождението на депото по координати и в този см. е без значение дали е гьол или камара с височина 100м. Но ако не е гьол, отпадните води от вероятно 10-те хиляди трупа годишно на умрелите домашни животни от 4-те общини плюс Дупница, щяха да текатотгоре през ливадите и по шосето към Искъра, а сега това става под земята, но в много по-малка степен.Казвам, че сметището бе осъществено документално и вербално при Гуда с изключителното съдействие на МОСВ.Т.н. еколози като тебе ги мързя да прочетат и един ред от ЗУО,защото сте като чукчите-можете само да говорите и да се фуклявите, но не и да четете.Пък и да четете, нищо не разбирате.

  Reply to this comment
 5. Фейсбукпатриот
  Фейсбукпатриот януари 02, 18:13

  Господин анонимен ПАПУАС, явно много знаеш…..да плещиш обиди!!??
  …така нареченото НОВО РЕГОИНАЛНО СМЕТИЩЕ НЕ ФУНКЦИОНИРА ИЗОБЩО…
  Сега представлява едно загьолено тресавище….?!

  Reply to this comment
 6. Papuas@abv.bg
  Papuas@abv.bg януари 03, 12:54

  Трябват протести пред Мин. съвет и НДК, когато дойдат европредставителите.Кметът не може да премести сметището, Бойко-може.Къде-на площадката към с.Пчелин, Община Костенец.Гуда е дал съгласие-ЗА НЕЯ през м.ноември 2008г.
  Усилията трябва да са насочени НЕ ДА НЯМА СМЕТИЩЕ, А ТО ДА БЪДЕ-ИЗВЪН ЧИЯТО И ДА БИЛО ВОДОДАЙНА ЗОНА.И това е само площадката в з. на с.Пчелин.Транспорта -скъп, евтин-това е. А вие симулирахте обществена активност само до изборите, белким станете съветници или кметове, а после меракът ви отмина.10 години говорихте за това сметище, а ви мързя за 10 минути да прочетете нещо.Кой е папуас при това положение?!

  Reply to this comment
  • Фейсбукпатриот христо
   Фейсбукпатриот христо януари 04, 21:25

   Не съм искал да Ви засегна!!!
   Нарекох Ви така –предизеикахте ме с обидата която написахте Вие пръв!!!
   Но това вече е без значение, защото във второто си писание Вие прав!!!
   Част от пътя фа се преборим с простащините на Владе Георгиев и приспаните обитатели на общинския съвеъ е този който сочите….
   Но дмо това не е достатъчно!!!
   Трябва да де ангажира софийската общественост която се препитава с буламача от язовир Искър!!!!!

   Reply to this comment
 7. Гуджо
  Гуджо януари 03, 13:09

  Чакай да видиш какво ще стане когато пуснат т.н. Дестинация Самоков-Сапарева баня за 1 млн. туристи годишно и по всяко дере на Белчаница потекат лайняни реки, когато Искровете, Самоков и другите села останат без капка вода, защото ще я вземат за дестинацията и Искъра, Палакария и яз.Искър ще станат само от фекалии.Тогава боклуците от този нов град с около 90-100 хил. жители целогодишно ще затрупа целия Самоков с боклуци, не само сметището. До кога ще избираме дебили като гвардеецо с ръст 137 см дето не може даже да говори и само той ли? Той и Светла-представители на опозицията??? За другите изобщо не ми се говори.Всички те гласуваха за тази дестинация.Ами твоя пукал, който боготвориш и който понеже взе 2 гласа на изборите за съветник през 2011г. от тогава не спира да нарича самоковци мърши, защото не го избрали.А софиянци трябвало да бъдат изтровени до крак, защото не гласували за любимата му партия?! И ти В., казваш, че това бил един уважаван човек?!Този е луд човекомразец, за това и кармата им е такава!

  Reply to this comment
 8. Стрелян заяк
  Стрелян заяк януари 08, 13:47

  Жоро и всички, лупайте до опозицията в Столична община и до Корнелия и ДПС. Точно сега събират материал за вот на недоверие.Верно, от тях по големи далавераджии няма, но СЕГА ТЕ ИМАТ ИНТЕРЕС ДА ИЗПОЛЗВАТ ГАДОРИЯТА СЪС СМЕТИЩЕТО, въпреки, че Гуда я забърка.Ама без помощта на МОСВ/Ивелина Василева/-бургаската филоложка, сметището нямаше да го има.Може ли да отпуснат 10 млн. за нерегистрирано сметище?! Регистрирана е само площадката до Пчелин. Сега е момента някой да плати 10 автобуса и да се струпаме 600 души пред НДК-то, точно когато дойдат еврочиновниците. Може ли да не е взела нищо от Кремвишо и господаря му? Бойчо за това точно сега ни надува главите с паметниците, за да не сме единни и не направим нищо за ново сметище!!!
  Ако сега изпуснем момента, сметището ще векува тука.Дайте сега да притиснем Бойко да даде пари за ново-в з. на Пчелин, пък после пак ще гласуваме за него, няма за кой друг.Малките отрепки няма да влязат и гласовете ни ще станат зян!

  Reply to this comment

Write a Comment

Latest Comments

Не е нужно да си от Англия или някоя друга цивилизована държава, за да прецениш...

Следва да се има в предвид и факта, че самоковската община има на ВЛОГ В...

ДЪРЖАВАТА НИ ПРЕД ОЧИТЕ НИ СЕ РАЗКАПА НАПЪЛНО!!!...