СамокоВест

Безплатна ски ваканция осигурява Бороспорт на самоковските ученици

Споделете ни в

borovecОт 1 април Бороспорт предоставя безплатен достъп до всички ски писти на учениците от 1-ви до 12-ти клас от Община Самоков. Щедрият дар на дружеството има за цел да стимулира масовия спорт в Общината. Към момента има достатъчно сняг, трите ски центъра са отворени, пистите се обработват редовно и се очаква добрите условия за ски и сноуборд да продължат поне до средата на април.
Самоковски ученици, любители на ски спорта, ще могат да получат безплатна карта за ползване на ски пистите и съоръженията. Картите ще се издават на касите в курорта в присъствието на родител срещу акт за раждане на ученика, лична карта, ако има такава, или ученическа карта. Ще се изисква и лична карта на един от родителите, удостоверяваща адрес в границите на община Самоков, както и писмено съгласие с Общите условия на Бороспорт АД и с условията на инструкциите за безопасно ползване на лифтовите съоръжения и писти. Лифт картата ще бъде персонална, със снимка на ученика. Карти ще се издават до приключване на ски сезона.
От 02.04. Бороспорт АД предлага на всички свои гости НОВИ атрактивни цени на големите ски и сноуборд пакети, ски училище и ски обучение!
„Спускай и разпускай в Боровец през април. Много сняг и отлични условия при изгодни цени!” е мотото на дружеството за периода.