СамокоВест

Шоу -спектакъл „Изгряващи звезди” представиха клубовете по аеробика

Споделете ни в

Клубовете по аеробика приключиха един изключително успешен сезон със завладяващо шоу. Спектакълът „Изгряващи звезди” представи пред самоковската публика красотата, динамиката, хармонията, ритмиката в този сравнително млад спорт. През периода грациите ни се окичиха общо с 39 медала, от тях 15 златни, 19 сребърни и 5 бронзови. Много са и класиранията от 4-то до 8 –мо място. Тези забележителни резултати са плод на добрата работа на треньорите Калоян Калоянов и Диана Борисова и на отдадеността на състезателите.

Синтия – Мари Ангелова спечели златен медал на Националния турнир в Боровец, сребърен на Държавното първенство, бронзов на Международния турнир в Словакия. Зае 4-то място на Международния турнир в Пловдив. Анита Гаврилова е 7-ма в Държавния и 4-та в Националния турнир. Надя Паунова е съответно 8-ма и 6-та. Великолепните ни състезателки във възрастова група 12-14 години завоюваха златните отличия в Словакия, сребърните в Държавния и Националния шампионат, завоюваха бронз в Пловдив. Групата бе в състав Синтия – Мари, Анита, София Вададжийска, Камелия Петрова и Мария Генова. Едната тройка в тази възраст е 5-та в Държавното първенство и 2-ра в Националното, другата е 3-та в Националната надпревара. Медалистката Надя Паунова попълни колекцията си с три златни медала – в Държавно и Национално първенство и в Пловдив, и бронзов в Словакия.

Шоу-спектакълът включваше и новите съчетания, над които работят гимнастичките. Те са амбицирани през следващия състезателен период да постигнат още по-добри резултати.

2 thoughts on “Шоу -спектакъл „Изгряващи звезди” представиха клубовете по аеробика

  1. http://vbox7.com/play:958c297d

    Добрите статии се написани от жени. Поздравявам Ви, мълчаливи и скромни и крехки будителки , без които ние не можем.

Comments are closed.