СамокоВест

Председателят на „Милост за слабите“ Кирил Бонев с благодарствено писмо до председателя на Общински съвет – София

Споделете ни в

Наскоро прочетохме, че лично г-н Председателят е направил срещи с гражданите на различни райони в София и е установил един от най-често задаваните въпроси за липса на спиркови навеси, така г-н Георги Георгиев е запалил и колегите съветници с тази идея и нещата им ще станат. Нека софиянци да бъдат по търпеливи, ние страничните наблюдатели виждаме по-добре, че при вас нещата стават. При нас в Община Самоков това е лукс имаме три навеса, които се ползват за рекламни табла за нуждите на общината, а дори нямат разписание за трафика на автобусите. А за останалите спирки са лукс и това не е необходимо. Жителите на градът ни са застаряващи от много години ги подсещаме нашите управници, че и те ще дойдат на нашия хал и е добре да подсигурят тая „благинка”. От споделеното с което ще се запознаете за нелепостите, които ни спохождат нас гражданите на иначе тоя хубав в географско отношение град, но заради битовите проблеми и абсурдите, които застрашават здравето на гражданите и техния травматизъм ни идват в повече. Уведомление на това, че ние от НПО ”Милост за слабите” имаме само социални искания. Които да улеснят живота на всички граждани и гости на гр. Самоков.

Послепис: Господин Председател, ще бъдем безкрайно признателни, ако монтирате един спирков навес пред Окръжна болница ‘Света Ана”. Той обслужва целия пътнико поток от София за Самоков и пациентите на болницата, защото мнозинството са без собствен превоз по разбираеми причини.

11.11.2022г.                                                     Кирил Бонев

Бел.ред. : Към писмото е добавена и позицията на Кирил Бонев пред Общински съвет-Самоков – „Трудни времена ни чакат“, която сайтът ни публикува.