СамокоВест

От 15 септември по БНТ започва ново музикално шоу. Водеща – чаровната Деси Добрева

Споделете ни в

На 15 септември (сряда) стартира най-новото музикално шоу в програмата на Българската национална телевизия – „Музика безкрай“.

Водеща на новото предаване на обществената телевизия е чаровната и талантлива Деси Добрева. Интересни истории, откровени разговори и красива българска музика в изпълнение на най-големите български звезди под акомпанимента на Дани Милев и бенда му ще посрещат зрителите на БНТ всяка сряда от 21:00 ч. Ценителите на българската музика и почитатели на звездните ѝ изпълнители ще могат да се насладят на непринудена артистична атмосфера, в която водещата ще разговаря откровено с гостите, но и ще ги изненадва.

 „Щастлива съм, че мога да бъда част от този прекрасен формат, в който ще представим най-доброто от българската популярна музика. Вълнувам се от предстоящите срещи с легендарните наши изпълнители и нямам търпение да кажа „Добър вечер!“ от сцената на „Музика безкрай!“”, казва в навечерието на новото музикално шоу Деси Добрева.

Любими песни, веселие и емоционални откровения за богатата история на популярната музика и бъдещето ѝ ще превръща всяка сряда вечер по БНТ в празник.