СамокоВест

„Лаго фест – Самоков“ – два дни разнообразни забавления за всички възрасти сред зеленината на Туристическата градина

Споделете ни в


На 31-ви май и 1-ви юни, публиката ще се радва на музика, спортни активности, базар с автентични произведения от различни автори и ателиета, фермерски пазар за био храни, уъркшопове, кино и още много изкуство. Паркът ще се превърне в най-вълшебното място с хамаци, барбарони, отворен бар, бира и забавления. За децата -радост, игри, подаръци.

Началото е на 31 май в 16:00 часа.

Какво обещават на посетителите различните изяви, с които ще бъдат наситени двата фестивални дни.

МУЗИКА – На сцената ще се качат музиканти от различни жанрове – DAYO, Dead Man’s Hat, Spens, Roof Rhymez и Boyana Zhelyazkova Live Band. Те ще бъдат подгрявани от DJ OJ и DJ Rawland.

КИНО – Кино програмата обещава страхотна българска селекция от Кинематограф – 6 родни филма и 1 сръбски.

PUMP TRACK SAMOKOV – Pump Track е единственото по рода си трасе, създадено по проект на Спортен клуб по велосипедизъм NoBrainz в партньорство с Фондация SEED. По време на фестивала ще се проведе и неговото официално откриване с демонстрации от професионалисти и състезания.

ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР – Хранкооп ще вземат участие с био храни. Всеки ще има възможността да се наслади на богати вкусове и аромати.

РАБОТИЛНИЦИ – Младежи от Полша организират забавни творчески ателиета с бои, рисуване на чанти, правене на бижута, графити на платна и много настроение.

SAMOKOV FREE TOUR – безплатен тур с гид сред най-известните туристически локации в Самоков.

ДЕТСКИ УВЕСЕЛЕНИЯ – На 1-ви юни, за Деня на детето, е подготвена специална програма. Ще има забавления за всички деца – атракциони, работилница с храна с водещи фермери от Хранкооп, детска дискотека, подаръци и изненади.

За да продължат хубавите емоции след концертите, организаторите ще насочат публиката директно към Hub-a, където подобаващо ще бъде закрит фестивала за 2019г.

Ако искате да се откъснете от големия град, да се забавлявате сред природа, да се насладите на качествена българска музика и да се създадете нови приятелства, посетете LAGÒ Fest в Самоков.