СамокоВест

Кампанията в подкрепа на Асен Тотев продължава. Самоковци доказаха, че могат да спасят човешки живот – да го направим и сега!

Споделете ни в

12 500 евро делят Асен Тотев от животоспасяваща операция. Асен се нуждае спешно от бъбречна трансплантация.

Пред години екип от хирурзи от болница „Лозенец” извършват първата му операция за трансплантация на бъбрек, като донор става неговата майка. Асен заживява с надеждата, че битката с болестта е приключила успешно.

Девет години по-късно обаче, кошмарът се връща. Рутинни изследвания в Александровска болница установяват, че присаденият бъбрек не функционира и това налага нова трансплантация. Сумата, необходима за подобен тип операции възлиза на около 100 000 лв. Тя е непосилна за семейството и близките на Асен и те имат нужда от подкрепа. Различни благотворителни инициативи подпомогнаха семейството на Асен в осигуряване на голяма част от сумата.  Все още обаче не достигат 12 500 евро. Самоковци са доказали, че могат да се обединят в мисията да спасят един човешки живот. Да го направим и сега.

Има поставени кутии за дарения в магазини „Браво”/кв.”Самоково”, на булеварда, срещу Соте, Стария мебелен магазин, Боклуджа, Разсадника, при Гимназията, до ресторант „Шадравана”/, аптека Еос /кв.„Самоково”, цветарски магазин „Магнолия”, млекарница „Равно поле“, книжарница „Арес” /кв.”Самоково”/, авточасти „Субев” /бул. „Искър”/, механа „Каймаканова къща”.

Асен и семейството му разчитат на нашата съпричастност. Да не бъдем безразлични към спасяването на един човешки живот!

Ако искате да помогнете по банков път, сметка е:

BG46UBBS80021059937830,

BIC – UBBS BGSF,

титуляр: Асен Антонов Тотев