СамокоВест

Директорът на БЕХ Валентин Николов за лавинообразния скок на цените на тока по БНТ 1

Споделете ни в

Тази неделя (17 октомври), в икономическото предаване „Бизнес.БГ“ на Българската национална телевизия ще се разисква по една от най-наболелите теми на обществото, а именно лавинообразния скок на цените на тока. Водещата Илина Бисерова ще разговаря с изпълнителния директор на Българския енергиен холдинг Валентин Николов.

Ще се дискутира по проблемите на бизнеса и заканите им за протести, за съдбата на въглищните централи, какъв държавен бюджет ни е нужен догодина, за да може държавата да компенсира бизнеса и домакинствата.

Зрителите на БНТ 1 ще могат да се запознаят с темата за лавинообразния скок на цената на тока в предаването „Бизнес.БГ“ в неделя (17 октомври 2021 г.), от 16:30 ч.

Темите в предаването „.Бизнес.БГ“ са свързани с пазари, инвестиции, спадове и пикове. Съвети на финансисти, анализатори и банкери. Интересни истории на предприемачи. Как политиките и мерките влияят на икономиката? Кога е добре да инвестираме и кога да пестим? Заплашва ли ни криза? Адекватни ли са мерките? Бизнесът говори за предизвикателствата за развитие.

Водещ на предаването е Илина Бисерова